dijous, 23 de novembre del 2006

Jornada 1: Navata 3 - Joanetes 4

Gran victòria davant d'un rival que a final de temporada lluitarà per les primeres posicions. L'equip va tenir 2 cares ben difrerenciades: La primera part va demostrar poca concentració i poques ganes de guanyar el partit. Això va fer que en dues jugades amb errors defensius el Navata es posés per davant amb 2-0 abans del minut 25, incluint-hi un travesser. Les coses no anaven bé; però amb una sacada de porteria de Prat i amb l'ajut del vent i el porter local, Moi (jugador Osborne), va marcar el 2-1 (minut 30). Les coses no van millorar i el minut 35 després d'una parada de Prat, els locals van agafar el rebot per aconseguir el 3-1. Quan semblava que s'arribaria amb aquest marcador al descans, una altre piltota llarga va servir per provocar l'expulsiò d'un jugador local. La falta tirada la va aprofitar un altre cop Moi per marcar d'un fort xut de fora l'àrea (3-2) (minut 40). Amb aquest marcador s'arribà al descans. La segona part l'equip va canviar rotundament; la defensa va controlar totalment els perillosos davanters locals (només destacar un xut al travesser i una falta al final del partit que va aturar Prat). L'equip atacava i els locals només es defensaven; es veia que el gol no podia tardar a arribar. El minut 65, després d'un xut de Gerard, un defensa local va fer penal. Xevi Pagès el va transformar 3-3. L'equip va continuar apretant i després d'una pilota llarga, Valeri es presentà sol davant del porter i marcà el definitiu 3-4 (minut 80). Els 10 minuts restants, es va controlar el partit amb alguna ocasió més, i només en el descompte, després de l'expulsiò de Casanova, els locals van poder empatar amb el xut d'una falta.