dimarts, 21 de novembre del 2006

Jornada 2: Maià 1, Joanetes 3

Primera victòria dels homes de Josep Barris. Després de l’empat contra el Serinyà l’equip va sortir una mica angoixat al camp, i als primers minuts va ser el Maià que va dur la iniciativa, sense acostar-se massa a la porteria defensada per Freixas. Amb una jugada aïllada, el Maià s’avançà al marcador. A partir d’aleshores el partir va estar molt trebat, amb moltes interrupcions i pèrdues de temps per part de l’equip local. Es va arribar al descans amb aquest marcador. A la segona part va debutar Miquel Pérez àlias Miki, el nou fitxatge d’última hora. Als primers minuts de la represa tot igual, fins que una jugada per al banda va acabar amb una clara falta per darrera a Danés, la qual va suposar l’expulsió del defensor. El partir va fer un tomb i el Joanetes es va sentir més còmode fins a dominar per complet el partit. Va empatar el Joanetes al cap de poc. 5 minuts mes tard un penal per mans va suposar l’1 a 2 fet per Xevi Pagès. El joanetes va ser l’amo del partit i va marca l’1 a 3 a falta de pocs minuts per acabar el partit.