dijous, 23 de novembre del 2006

Jornada 21 --> Joanetes 3 - la Canya 1

Matí de molt de fred al municipal de Verntallat. Partit important després de dos derrotes consecutives, per veure com jugava l'equip sense pressió. Per començar, de tota la fornada d'elefants (com diu en Reyes), no en jugava ni un (Frank, Nane, Pages, Prat). A la primera part, amb el vent a favor de l'equip local, no vam jugar massa bé. Al minut 22 un clar penal a Reyes va servir perquè en Caba fes el 1 - 0. El joc amb el marcador a favor no va millorar. El vent i el fred eren intensos. Al minut 30 una falta centrada per la banda dreta, i rematada de cap per un davanter de La Canya va significar l'empat a 1. A 5 minuts d'acabar la primera part es va lesionar en Moi, a mitja part el va substituir en Geri, acabat d'arribar de Cuba. A la segona en Barris va canviar de sistema, 4-4-2. Tot i el vent en contra, el Joanetes dominava més al mig camp. Valeri al min 60 va aprofitar molt bé una badada d'un defensa per marcar el 2 - 1. Minuts més tard en Nane, que reparaixia després de la lesió, substituia a Caba lesionat. Amb aquest canvi Barrio tornava al centre de la defensa després de molts partits i Joel (Rovello), jugava a la dreta del mig camp. Amb el 2 - 1 la Canya va tenir una jugada molt clara (de nou un corner rematat) per empatar, que Lluís amb una bona estirada va evitar. Al min 75 Joel va aprofitar un rebuig a l'àrea per marcar el 3 - 1. Joel (osborne), encetava el seu compte golejador. Aquest cap de setmana, les Preses va perdre el primer partir després de 15 jornades invicte, ( 0 - 1 amb el St Roc). El proper diumenge St Gregori - Joanetes. A per la 2ona consecutiva.