dijous, 23 de novembre del 2006

Jornada 27: Joanetes 5 - St Privat 1

Bona matinal de futbol, camp en perfectes condicions, va ploure uns minuts just al començament i la gespa estava molt ràpida. En Barris tenia molt on triar, 17 jugadors , per primera vegada aquesta temporada. L'equip practicament va ser el que havia jugat a Osor, exeptuant l'entrada d' en Lluis i en Leo. El dibuix també era el mateix 4-3-1-2. Els primers minuts van ser de domini altern sense gaires ocasions per cap equip. Al minut 20 Rio va robar una pilota a la defensa local i d'un fort i col.locat xut va marcar el 0-1. El Joanetes semblava que no acabava de despertar. Al minut 35 Nane passar a Xevi i aquest el fan caure clarament dins l'àrea. Ell mateix va transformar el penal 1- 1. A les acaballes de la primera part Joel (bon partit) que jugava de lateral esquerra va entrar dins l'àrea amb la pilota controlada va xutar i després de recollir el refús del porter va assistir a Xevi perquè fes el 2 - 1 min 44. A la segona part el Joanetes va anar per feina, al minut 47 Xevi (JUGADOR OSBORNE) no va aprofitar una bona oportunitat. Però ell mateix al minut 55 va agafar la pilota al propi camp, es va dribar tothom qui li venia i va fer el 3-1 (gran gol i hat-trick). El Joanetes dominava a plaer i uns minuts més tard bona assistencia de Reyes a Valeri va significar el 4 - 1 i el 20è gol d'en Tito (1era vegada a l'historia que fa 20 gols i renovació automatica del contracte). A 5 minuts del final el St Privat es va fer un autogol que va suposar el definitiu 5 - 1. L'equip segueix amb una bona linea 6 victories dels ultims 7 partits. Amb dues victories més la prima del sopar estarà al sac.