dijous, 23 de novembre del 2006

Jornada 3: Maià 1 - Joanetes 3

El Joanetes s'assembla al Barça, no per joc però si per nombre de lesionats. A les baixes ja conegudes d'Arre i Juri. S'hi han afegit la de Caba i Geri. Dissabte hi va haber l'alta de Nane. Van debutar al equip titolar Varge i Funollar. El partit va començar amb un fort vent. Els primers minuts no hi havia un dominador clar, però el Joanetes tenia el partit controlat. Al minut 22 Valeri va fer una bona jugada individual, que va acabar un defensa marcant en pròpia porta. Uns minuts més tard el Maià es va quedar amb 10 jugadors. A partir d'aqui el Joanetes va jugar despitat i fred. Dos minuts abans del descans un penal dubtós li va servir al Maià per empatar el partit. Els primers minuts de la segona part el Joanetes va jugar francament bé. Destancant les bones jugadades d'en Lluis Funollar, i les bones entrades per la banda d' en Xevi i la intensitat d'en Moi. En Valeri va tenir una parell de bones ocasions que per molt poc no va aconseguir marcar. Ja el minut 25, en Moi aprofita un pilota llarga per pressionar el porter, aquest no bloca la pilota en la seva sortida i en Moi amb molta serenor controla la pilota i fa una assistencia de gol a Valeri (1-2) . A 10 minuts del final expulsen en Moi. El Joanetes controlava el partit sense massa patiments. Al minut 43, en un contracop, li van fer un clar penal a Xevi. Ell mateix va transformar. En resum victoria treballada i merescuda.