dimarts, 21 de novembre del 2006

Jornada 4: St.Pere Màrtir 2, Joanetes 4

Tercera victòria consecutiva del Joanetes que segueix la seva progressió en el joc. Va ser un partit dominat completament pels homes de Josep Barris. El principi del partit va ser molt dur, amb interrupcions constants i poques ocasions, totes per part de l’equip visitant. Al minut 25, després de la pressió dels atacants del Joanetes, un defensor del St.Pere Màrtir va donar el gol a Xevi Pagès, que va resoldre l’u contra u amb elegància. Seguidament, al minut 35 Maca va aprofitar un error defensiu per fer el 0 a 2. No va passar n’hi un minut pràcticament, que en la primera jugada atacant de l’equip local va suposar l’1 a 2 al marcador. Amb aquest resultat injust es va arribar a la mitja part. La segona part va començar igual que la primera però de nou Xevi Pagès va tornar les coses al seu lloc i va marcar l’1 a 3. Seguidament, després d’una passada de Rove, Pagès va posar la cirereta del pastís al marcar el seu primer Hat-trick de la temporada. A les acaballes del partit l’equip local va retalla diferencies, però la victòria va acabar a les mans dels visitants.