dijous, 23 de novembre del 2006

Jornada 6 : La Canya 2 - Joanetes 3

Partit molt dolent jugat al camp de la canya, últim classificat de la categoria. L'equip va sortir pensant-se que guanyaria sense esforçar-se; dominava però no tenia ocasions clares, i inclós al contraatac, la Canya creava alguna jugada de perill. Al minut 20 i 25 Valeri va disfrutar de 2 ocasions molt clares que no va saber materialitzar. No va ser fins el minut 30 que després d'una centrada de Reyes, Carreras va marcar el 0-1 al marcador. Semblava que amb aquest gol, l'equip es treuria la "pressió" de sobre i les coses anirien millor. La primera part va acabar amb una parada de Lluís d'un xut de fora l'àrea. La segona part va començar igual que la primera, però el Joanetes es va trobar de seguida amb el 0-2 marcat per Moi després d'un xut dins l'area. Amb l'entrada d'un nou devanter local, les coses van cambiar; la Canya va passar a dominar més el joc i el joanetes jugava més al contraatac. En el minut 60, la Canya disposa d'una nova oportunitat de retallar diferències amb un penal que Lluís, com ja ens té acostumats, atura. La Canya va continuar apretant i al minut 65 va marcar el 1-2 després d'un gran xut. L'equip estava apàtic i es veia venir el pitjor: al minut 85 la canya aconseguia el 2-2 després de dues despenjades de cap a dins l'àrea amb remat final. Semblava que l'empat seria el resultat definitiu i que la Canya aconseguiria el seu primer punt, però un altre cop "St Moi" va apareixer i a la sortida d'un córner va rematar de cap i marcava el 2-3 definitiu al marcador.