dimarts, 21 de novembre del 2006

Jornada 6: Lladó 2, Joanetes 3

Complicat partit pels homes de Josep Barris que van començar el partit molt adormits. Al primer minut una mà providencial de Lluís Freixas va evitar l’1 a 0. Malauradament les dos següents ocasions locals als primers minuts suposaren un 2 a 0 al marcador. L’equip no funcionava, molt despistat. Tot i això hi van haver ocasions per part d’Ivan àlias Revidiego i d’Albert Prieto. Just abans del descans una gran passada de Caba va ser controlada per Danés, que un cop dins l’àrea li van fer penal. Pagès, com no, va marcar el 2 a 1. A la mitja part Barris revolucionar l’equip amb l’entrada de Geri, Miki (osborne) i Maca. Ben aviat una nova passada de Caba va significar l’empat, materialitzat per Danés. Al cap d poc, 2 a 3, obra de Pagès després d’aprofitar-se d’un rebot. A partir d’aquí el partit va tenir als i baixos, però les ocasions van anar sempre del costat visitant. La gran fortalesa aportada per Geri i Miki a la 2a va permetre no patir defensivament. Joel quan va entrar també va encertar en totes les accions. A destacar també un penal comès a Maca que Pagès va fallar ”estrepitosament”. Gran remuntada que dóna moral de cares als dos pròxims compromisos.