dijous, 23 de novembre del 2006

JORNADA 8: Joanetes 3 - Osor 1

El Joanetes havia d' assegurar els 3 punt i ho va fer. Amb certa comodidat a la primer part, però amb un pel d'angoixa a la segona. Seguint amb les rotacions, l'Adri va estrenar banqueta i ja nomes queden 2 jugadors (Joel i Gio) que ha estat titolars tots els partits. A la primera el joc va ser fluid i per les bandes. Amb toc i precisió com no s'havia vist durant el que portem de temporada. Les oportunitats sovientejaven a la porteria visitant. Però nomes Subi al minut 20 despres d'una bona jugada col.lectiva i Valeri aprofitant la generositat de David van aconseguir marcar. D'oportunitats n'hi va haver moltes mes, Valeri al rematar molt bé un corner, un defensa va evitar el tercer amb molt d'encert. Subirana no va encertar a rematar una centrada de Valeri. Gio despres d' una bona jugada va xutar desviat. L'Osor no inquietava gens la porteria de Lluis. A la segona part va ser molt diferent. Al minut 3 l'Osor va aconseguir marcar despres d'una clara falta a Gio , que l'arbitre no va "veure". Uns minuts mes tard Leo va ser expulsat amb dues targetes grogues. L'Osor va dominar el partit durant uns minuts i Lluis amb una bona intervenció va evitar l'empat en un bon llançament de falta. Poc a poc el Joanetes va saber jugar amb 10 i quan faltaven 5 minuts per a la fi, Joel va fer el tranquilitzador 3 - 1.