diumenge, 3 de desembre del 2006

JORNADA 29: Sant Pere Màrtir 1 - Joanetes 1

Partit molt treballat per part dels jugadors del Joanetes que al final no va tenir el resultat esperat, per ocasions i/o per joc. Una tarda de bon temps que va començar amb ocasions clares dels homes d'en Pep Barris i amb una forta presió que permetia recuperar moltes pilotes i seguir creant perill. El partit es presentava favorable als interessos del segon classificat de la taula de tercera regional i aquest fet es va reafirmar amb el gol que va aconseguir Marc Ferrés precedit d'una jugada d'astúcia de Pagès que va sacar un fora de banda amb molta rapidesa, Reyes va controlar la pilota, va centrar i Marc Ferrés, entrant al segon pal, va fer pujar el 0-1. Els 20' restants el Joanetes va baixar el ritme i es va arribar al descans, era el millor que podia passar perquè s'havia perdut el control del mig del camp i el St. Pere Màrtir va gaudir d'alguna ocasió clara per fer pujar l'empat al marcador. En la segona part es va recuperar el control del partit cosa que va permetre tenir algunes ocasions clares per sentenciar, els minuts passaven i l'equip local no creava massa perill. Semblava que si l'equip de la Vall era capaç de marcar el segon el partit s'hauria acabat però en una jugada desafortunada el St. Pere va empatarmitjançant una falta que van treure des del seu propi camp i que va arribar al cap d'un dels seus jugadors que pentinant la pilota la va fer arribar al fons de la porteria. Havia passat el que ningú volia imaginar però el partit estava empatat, el jugadors del Joanetes van treure les últimes forces que els quedaven i van llançanr-se en busca de la victòria que hagués pogut arribar però en aquesta ocasió la sort no va acompanyar a un equip que per joc, oportunitats i ganes es mereixia la victòria. Cal destacar el bon debut de Mingo que pot aportar grans coses a un equip no pararà de lluitar fins que no hagi aconseguit els seus objectius. Amunt Joanetes! S'ha perdut una batalla i no la guerra!