diumenge, 14 de gener del 2007

Jornada 14: St. Roc 7 - Joanetes CF 1

La primera derrota de la temporada ha trigat a arribar 14 jornades, però ha estat contundent. S'ha produit al camp del quart classificat, el St. Roc, i per un resultat que no deixa dubtes del mal partit realitzat per l'equip. Al principi del partit era de domini del Joanetes que fins i tot va disposar dels dos primers xuts a porta, però en 3 minuts l'equip va encaixar dos gols i poc després un altre en pròpia porta, que va enfonsar la moral de l'equip. Era un equip desconegut, no sortia res, i per contra, el St Roc, cada vegada que arribava era perill o gol. Al descans es va arribar amb el resultat de 5-0, que posava les coses impossibles, però als 2 minuts de la segona part arribava el primer, però aquí es va acabar la cosa, un penalt no xiulat a favor, una pilota al pal, i dues clares ocasions de gol fallides va fer que el Joanetes no pogués tornar a entrar al partit, és més, encara van arribar dos gols més de l'equip local, un de just penalt i l'altre de contraatac.

Amb aquest resultat només queda aixecar el cap i afrontar el pròxim partit amb la moral el més alta possible, ja que no és casualitat la posició que està ocupant l'equip i s'ha de continuar demostrant que aquest equip vol estar amunt a final de temporada.