dilluns, 26 de febrer del 2007

Jornada 20; Montagut 2, Joanetes CF 4

Nova victòria de l'equip de Barris-Subirana que afiança el liderat del grup 26 de la Tercera Regional després de que el segon classificat suspengues el partit.
El partit va començar molt trebat i amb un joc tipic d'un camp de terra: pilotes amunt i molt contacte físic. No gaires ocasions de gol al llarg de tota la primera part. Només destacar un llançament el pal per part dels locals i el gol de Pagès a gran centrada de Macarro just abans de què l'arbit pites el final del primer temps.
La segona part, molt mogudeta i interessant. Els locals van empatar als cinc minuts de la represa amb una badada defensiva després d'un servei de banda on el davanter local es va imposar als defensors. Deu minuts després un llançament de corner va ser desviat per Casals i va posar el 2 a 1 al marcador. A partir d'aquí domini total i absolut dels visitants. Xevi va empatar de cap després d'una falta sacada des del mig del camp on el porter va fer aigües sortint "a caçar bolets". Immediatament després una centrada de Maca va ser rematada per Danés i el defensor va treure la pilota de sota als pals...però novament Pagès, i reivindicant la condició de davanter letal va fer el seu Hat-Trick aprofitan el rebuig. Ivan confirmà la remontada i els seu estat de gràcia ens els últims partits amb un gran gol. A partir del definitiu 2 a 4, domini també dels visitants fins al final.
Destacar el debut dels dos "juvenils" Valeri i Ruiz, que van aportar experència i lluita en els últims instants del partit.
Nou pas endevant; el Joanetes afronta l'últim terç de lliga amb il·lusió i ganes.