diumenge, 4 de març del 2007

Jornada 21; Joanetes CF 3, Lladó UE 0

Victòria importantísima dels homes de Barris-Subirana que afiancen el liderat a falta de 9 jornades per l'acabament de la temporada.
El partit va començar com s'esperava, el Lladó ben posat a darrera i a veure-les venir. S'ha de dir que el rival no tenia res a veure amb el de la primera volta, d'aquí les 3 victòries que portava seguides. El Joanetes es va pendre el partit com si fos una final, molt concentrar en tot moment.
Les ocasions no van tardar en arribar. Maca en una jugada per la banda va cedir a Pagès, que no va poder rematar. Igualment una jugada de Danés, que el porter va enviar a còrner quan Pagès ja tenia la "canya" apunt. Finalment va ser Casals que, de fort xut centrat, va superar al porter. La tònica de la primera part va ser aquesta, ocasions locals i duresa defensiva dels visitants, que sols s'acostaven amb jugades a pilota parada. La mitja part va arribar amb el mínim avantatge local.
La segona part, amb fort vent, va començar freda i sense ritme. El Lladó s'acostava timidament amb xuts de falta i el Joanetes no acabava de rematar al feina feta a la primera part. Les ocasions continuaven arriban, però no va ser fins al quart d'hora de la segona, quan Reyes, a boca de gol, va rematar una gran assistència de Maca. El partit semblava sentenciat. A més a més el Lladó va notar el cansansi de la primera part i va baixar la seva intensitat. Fruit d'aixó, va arribar el 3r, obra de Danés, després d'un gran xut arran de pal.
Poca història més, partit resolt i 20 minuts per disfrutar.
La conclusió del partit: gran solidesa demostrada pel líder davant d'un rival a l'alça, on va notar la millor forma física del rival.
1 partit menys i la distància respecte el segon es manté igual.

A destacar l'osborne d'Àngel Darné, el seu primer de la temporada.