dissabte, 10 de març del 2007

Jornada 22; St.Jaume 1, Joanetes CF 4

Nova victòria dels homes dirigits per Barris-Subirana, que sumen 3 punts més de cares a l'objectiu marcat.
El partit s'ha posat de cares als primers instants, quan Pagès, de falta, ha endosat el 0 a 1. La primera part ha estat de clar domini visitant amb clares ocasions que no han sapigut materialitzar. Reyes a boca de gol, i Danés, han tingut les més clares. La mitja part s'ha acabat amb el mínim avantatge visitant.
La segona part ha començat freda, poc ritme de joc i, a més a més, molt dur i trevat. Moltes faltes dures. No ha set fins entrada la segona part, que una gran assistència de Pagès l'ha rematada Danés per posar el 0 a 2. 5 minuts més tard, un jugador local ha estat expulsat per una agresió al mateix Danés. El partit semblava resolt però el St.Jaume ha pogut retallar diferències al marcador amb una jugada per la banda. No els ha durat gaire l'alegria del gol ja que Barrio, després d'un llançament de falta que Pagès ha desviat lleugerament ha sentenciat el partit. Novament Pagès, a falta de 5 minuts ha marcat el seu tercer gol i fa novament un Hat trick.
Destacar el retorn als últims minuts de Vergès, després de la seva absència culpa d'una lesió al genoll.
Ja queda menys, vuit partits per acabar la lliga i l'avantatge continua igual.