diumenge, 18 de març del 2007

Jornada 23; Joanetes CF 2, Sant Privat 0

Gran victòria treballadíssima dels pupils entrenats pel tàndem Barris-Subirana que s'han imposat al derbi contra el St.Privat. Com era previsible el partit no ha estat ni molt menys plàcid tot i el resultat final. Un partit molt dur i físic que s'ha decidit a l'última mitja hora de joc.
La primera part, joc molt dur i molt trebat. El mig del camp semblava una trinxera on Geri, amb el seu gran potencial físic s'ha imposat davant de les noves figures del rival. El St.Privat ha mostrat les seves intencions des de bon principi però sense arribar amb fluència dins l'àrea novament defensada per Prat (retornava després de la lesió de les Preses). Podem dir que han portat un desgabell minç als mitjos Joanetins. Nogensmenys, Geri i Cava, amb gran experència han respost amb contundència.
Els primers 45 minuts s'han acabat sense cap ocasió clara.
La segona part la mateixa tònica tret d'una arribada del St.Privat. El partit semblava mort, fins que un inspiradíssim Pagès ha demostrat altra vegada el seu olfacte golejador, i amb un embolic dins l'àrea a fet pujar l'1 a 0. Poc més tart, després d'una "mà de mantega" del porter visitant en una centrada, com no, Pagès, ha sentenciat el matx. Amb 10 minuts ha quedat pal·lès que el Joanetes era el líder.
A partir d'aquí poca història més. A destacar el gran treball en equip del Joanetes, que ha demostrat que com equip és molt sòlid i així és com es guanyen els partits.