dissabte, 24 de març del 2007

Jornada 24; At.Olot 0, Joanetes CF 1

Avui al municipal de les Mates el Joanetes ha sortit airós i s'ha emportat els tres punts.
El partit ha començat com era d'esperar. En un camp de sorra la pilota al terra no hi és gaire i avui no ha estat una excepció. Els locals han sortit molt motivats i amb ganes de donar la sorpresa i al Joanetes li ha costat molt entrar al partit. Tot i aixó no hi ha hagut cap jugada de perill. A partir dels primers 20 minuts els visitants s'han començat a trobar còmodes dins el camp i han intentat dominar el joc. A destacar durant la primera part una contra del Joanetes que Pagès, després de desfer-se del contrari, no ha sapigut endreçar-la. Poca història més, s'ha arribat al descans.
La segona part, domini del Joanetes tot i no gaudir de clares ocasions de gol. No ha estat fins al minut 25 de la segona que un detall de qualitat de Subirana alhora de marxar del lateral ha acabat amb una rematada a boca de canó de Maca que ha fallat estrepitosament. L'At.Olot jugava amb molta força però molt ben posada, la defensa Joanetina tallava les minces ocasions de què disposaven els locals.
I així és que hem arribat al minut 89 de partit quan després d'un ràpid llançament de la defensa visitant Pagès a provocat unes mans a fora l'àrea del porter de l'At.Olot.
L'estadi tremolava, minut 90 de partit, Xevi es disposava a llençar la falta.
Un gran llançament mil·limètric al costat del pal amb el seu "guant esquerra" ha estat suficient perquè pujes el 0 a 1 al marcador i continues la ratxa de victòries.
Importantísima victòria que acosta més a l'objectiu marcat.