diumenge, 1 d’abril del 2007

Jornada 25; Joanetes CF 2, Les Planes 1

Nou examen superat per aquest equip, que sembla que sigui capaç de superar totes les adversitats que se li presenten. Seria capaç el Joanetes de mantenir la seva efectivitat? Podria complicar-li el partit el tercer classificat? Eren interrogants que planejaven a l'ambient.
Sobre una gespa amb molt bon estat, el partit ha començat amb dubtes. Les Planes s'ha posicionat molt bé sobre el camp, la pilota no corria massa i les ocasions eren comptades. Després d'un inici igualat i quan semblava que el Joanetes tocava més, un contraatac per la banda esquerra amb molt bona definició ha permés avançar-se a Les Planes al marcador. Seria capaç el Joanetes de reeixir?
Ha estat a partir d'aquest moment quan el Joanetes ha recuperat el seu estil, quan ha començat a creure's que és el líder, amb humilitat, amb treball d'equip, intentant jugar a futbol. La circulació de la pilota s'ha accelerat, l'equip s'ho ha cregut i ha començat el setge a la porteria rival. Més posats al partit arriba una jugada clau: en un acúmul de jugadors a l'area, l'arbitre sanciona Les Planes amb un lliure indirecte per joc perillós. Goooooolllllllllll. 1-1 i mitja part.
La segona part s'obria amb intensitat, el Joanetes volia guanyar. I Xevi Pagés, molt fi les darreres jornades, ha posat el seu segell al partit: es desfà del seu marcador, encara el porter, el dribla i marca. Es el 2-1. Lo més difícil estava fet. A partir d'aleshores, el Joanetes cedeix el domini i juga com també li agrada: contraatac ràpid buscant la resolució ofensiva que tant rendiment li dona. Hauria pogut caure algun gol més, però aquest equip té ofici de campió, sap el que vol i arrisca lo just.
3 punts més i cada vegada més a prop. Aquest equip sap què vol i aquest equip mantindrà la concentració fins al final.