diumenge, 15 d’abril del 2007

Jornada 26; St.Miquel 0, Joanetes CF 2

Partit molt seriós dels homes entrenats per Barris_Subirana que els ha servit per posar-se a 3 punts de fer història.
El partit ha començat boig, amb dues ocasions claríssimes dels locals que Prat, molt segur tot avui ha resolt amb gran escreix.
Als 10 minuts de partit el Joanetes ha començat a trobar-se còmode dins el camp i ha gaudit de nombroses ocasions per abançar-se al marcador. Xevi Pagés amb la condició de "Killer de l'àrea" ha fallat tres ocasions després de driblar el porter en grans jugades personals. Maca també ha tingut la seva i l'arbitre s'ha empassat un clar penal després d'unes mans que han evitat un gol.
La primera part, clar domini visitant, el Joanetes molt ben posat i segur del que volia.
La segona ha començat amb una ocasió on Danés després de robar la pilota al defensa ha cedit endarrera peró Maca no ha pogut connectar.
El gol semblava que no arribaria, però una gran jugada per la banda ha servit perquè Pagès fes el 0 a 1 i poses de manifest qui dominava damunt el terreny de joc.
Poc després, a gran assistència mil·limètrica de Reyes, Pagès, molt enratxat ha fet el segon de cap.
Poca història més, partit sentenciat i 3 punts més al sac.
S'ha batut el record històric de 10 victòries consecutives, i ... ja falta menys.