diumenge, 30 de setembre del 2007

Jornada 3:Bosc de Tosca 0, Joanetes 1

Joanetes CF: Lluís, Ferran, Miki, Caba, Adrià, Rove, Geri, Xevi Verdaguer, Pere Verdaguer, Albert Tolo i Xevi Pagès. (Maca, Peke, Feno i Danés).

El primer derbi de la temporada va caure a favor dels interessos del Joanetes que va plantejar un partit molt seriós defensivament (4-4-2 a diferència del 4-2-3-1 que s’havia utilitzat anteriorment) però sense renunciar als tres punts.
Així durant la primera part el domini del partit s’anava alternant i les ocasions també però era el Joanetes el que va disposar de les més clares per obrir el marcador.
L’equip de Barris-Reyes va sortir a la segona part amb molta intensitat i molt ben posats sobre el camp, fruit d’aquesta intensitat Miki va recuperar una pilota al mig del camp anticipant-se al rival, va obrir-la a la banda dreta on Albert Tolo va posar una molt bona pilota a l’àrea i Miki, de nou, va rematar a boca de canó (0-1 min. 57). En aquest moment el Bosc de Tosca va incrementar la seva pressió disposant d’una clara i única ocasió en que la pilota va tocar fins a dues vegades el pal després d’una jugada a pilota parada. El Joanetes sempre ben posicionat sortia al contraatac amb molta intenció i va estar a punt de marcar en un parell d’ocasions més: un fora de joc més que dubtós de Xevi Pagés i un bon xut de Peke que el porter va poder aturar. Fins el final del partit es pot destacar l’actitud de tot l’equip i l’expulsió merescuda d’un jugador local després d’una forta entrada sense pilota sobre Ferran.
En resum tres punts més, i la sensació d’haver fet un bon partit en un camp molt difícil.