dilluns, 22 d’octubre del 2007

Jornada 6: At.Silenc 1, Joanetes CF 0

Alineació: Prat, Ferran, Caba, Barrio, Adrià, Geri, X.Verdaguer, Rove, Peke, Danés i Tolo. (Feno, Ivan, Miki, Abel, P.Verdaguer)

El Joanetes visitava aquesta setmana el camp de l’últim classificat de la lliga amb l’esperança d’aconseguir tres punts que tornessin la confiança a l’equip després de l’empat i la derrota a casa de les últimes jornades.
Però es va trobar davant un Ath.Silenc amb la necessitat de puntuar i amb una agressivitat i pressió des de l’inici del partit que va superar els homes de Barris-Reyes en tot moment. El Joanetes només va arribar a l’àrea rival en algun llançament de còrner i un parell d’internades de Danés per l’esquerra mentre que el Silenc va gaudir de diverses ocasions mes o menys clares per obrir el marcador, inclòs una rematada clara que va anar al travesser quan els seguidors locals ja cantaven el gol. Arribàvem a la mitja part amb clara superioritat local i amb la sensació que el Joanetes no havia fet pràcticament res. Després del descans canvi de Geri per Feno i un parell de retocs tàctics. S’esperava un altre Joanetes però el partit no va canviar gaire positivament sinó al contrari: pilota llarga a la zona atacant del Silenc que resol bé el davanter fent inútil la sortida de Prat. A partir d’aquí el Joanetes va intentar la remuntada però tot i els canvis i la voluntat de l’equip pràcticament no es va tenir cap ocasió clara per com a mínim igualar el marcador. Enmig d’un joc travat i ple de faltes, Adrià i Rove van ser expulsats ja als minuts finals.
Destacar també la lesió de Tolo al turmell en xocar amb el porter que el pot mantenir unes quantes setmanes inactiu.
En definitiva cop baix pel Joanetes que esperem sigui el definitiu per fer reaccionar l’equip i tornar a la línia de bon joc i resultats dels primers partits.