dimarts, 13 de novembre del 2007

Jornada 9; Joanetes 0, Santa Pau 0

Joanetes: Prat, Casals, Abel, Miki, Ferran, X Verdaguer, Ivan (Feno), P Verdaguer (Joel), Danes (Juanillo), Peke (Maca), Pagès

Santa Pau: Feixas, Reixach (Vizern II), Pallas (Gelada), Pujolas, Zafra, Muñoz, Pi, Vizern I, Grabulosa (Forcadell), Soy (Rotllan), Corcoy

Àrbtre: Alex Requena Mera "regular"


El Joanetes va tornar a puntuar després de tres derrotes consecutives, amb aquest punt en suma vuit i es manté al 15è lloc de la classifiacació.


El partit va començar amb molta intensitat i el Santa Pau -equip molt compenetrat i amb bons jugadors- apretava de valent, ja al minut 10 Ferran havia de treure una pilota de la mateixa ratlla de gol. Poc a poc el Joanetes es va col.locar millor sobre el terreny i es va treure de sobre el domini de l'equip visitant. El joc sovinteja el mig camp, sense arribades en perill a cap de les dues arees. L'equip local estava ben col.locat i l'Ivan i en Xevi V, controlaven el mig camp. A destacar una bona centrada de Pagès que va ser rematada, sol però molt fluix per X Verdaguer a les mans del porter.

A la segona part el Joanetes va sortir decidit aconseguir la primera victòria com a local. D'ocasions en va tenir i algunes de molt clares. Primer X Verdaguer desde dins l'area va enviar la pilota fora (serà perquè no havia posat un 1 a la quiniela ?), després Abel a la sortida d'un corner va rematar amb el cap i la pilota va passar a pocs centimetres de la porteria. Més tard en Maca que feia pocs minuts que havia entrat, va rematar al pal. El Santa Pau només va tenir una ocasió després d'una molt bona judada de Pi per la banda esquerra, que no va trobar rematador.

El Joanetes està en linea ascendent, es competitiu, defensa molt bé , té arribada i ara només falta incrementar els gols a favor perquè les victories arribin.

AMUNT JOANETES !!