diumenge, 18 de novembre del 2007

Jornada 10; Sporting Vidrerenca 1, Joanetes CF 1

Alineació: Prat, Roura (Nane), Miki (Barrio), Abel, Adri, Xevi V., Ivan, Pere V. (Maca), Danés, Pagès i Reyes (Peke).
Partit molt complicat al camp del Vidrerenca, estadi al qual estrenàvem.
El partit començava bé pels homes de Barris, que van controlar els instants inicials del partit. Peró de sobte, i al quart d'hora de la primera, una falta al llindar de l'àrea va significar l'1 a 0.
A partir d'aquest moment el Vidrerenca va començar a imposar el seu joc vertical i el partit es va trencar per complet. Sort que Pagès va materialitzar una bona jugada dels visitants per fer l'empat al cap de pocs minuts.
Tota la primera part va ser esbojarrada, amb clares ocasions per part dels dos equips i el mig del camp trencat, com si en un partit més propi de pretemporada que no pas de la 10 jornada de lliga ens trobessim. Tot i aixó el Joanetes va aguantar molt bé fins la mitja part.
La segona part més control de joc i menys verticalitat, tot i que les jugades locals arribaven en forts i ràpids contraatacs.
Prat va salvar a la linia de gol una pilota que semblava impossible i la defensa va estar agresiva en tot moment. També destacar dos clares ocasions de Danés i una de Pagès que no sapigueren materialitzar.
Al final del partit el Vidrenenca va apretar de valent per buscar la victòria peró el Joanetes va aguantar perfectament.
En resum podriem dir que fou 1 puntet molt positiu pels visitants veient com havia anat el partit i a esperar una setmana més per sumar els destijats 3 punts.