dimecres, 23 de gener del 2008

Jornada 17: Joanetes CF 2 - Hostoles 1

Alineació: Lluís, Adrià, Abel, Miki, Nane, Geri, Ivan, Xevi V., Joel, Peke i Tolo. També jugaren: Xevi P., Roura, Maca, Feno i Reyes.

Gran partit del Joanetes amb molt treball d'equip que va servir per aconseguir la segona victòria de la temporada a casa.

El partit va començar amb un Joanetes molt ordenat però amb el domini del joc per part de l'Hostoles. Durant tota la primera part es va mantenir la mateixa tònica, amb un Hostoles dominador tot i no tenir clares ocasions de gol, i amb un Joanetes tancat al darrera i sense tenir masses idees en atac, tan sols algunes jugades individuals entre línies de Peke van trencar una mica el migcamp i la defensa de l'Hostoles.
A la segona part el Joanetes va sortir més entonat i no va cedir tan la pilota a l'Hostoles. La valentia del Joanetes va trobar premi amb una errada defensiva de l'Hostoles que va deixar Tolo sol davant del porter rival. Tolo va driblar-se'l i va marcar a plaer per avançar el Joanetes en el marcador. A partir d'aquí l'Hostoles va buscar l'empat, però sense massa encert, ja que no va disposar d'ocasions clares de gol. Cal destacar un gran treball per part dels migcampistes del Joanetes que no va permetre en cap moment jugar amb comoditat a l'Hostoles. El partit va quedar bastant sentenciat quan Tolo va aconseguir el segon gol pel Joanetes creuant la pilota davant el porter de l'Hostoles desprès d'una bona passada a l'espai que l'havia deixat sol.
En els últims minuts el Joanetes hauria pogut ampliar el marcador si hagués aprofitat un parell d'ocasions de gol en dos contraatacs, però va ser l'Hostoles qui va retallar distàncies en el minut 90 després de transformar un penal rigorós per mans involuntàries de Roura. Tot i això el Joanetes no va patir massa per defensar l'avantatge fins al final.

Així doncs, molt bona feina del Joanetes, que es va mostrar fort com a bloc, el qual serà clau per seguir traient els partits endavant i caminar cap a la zona tranquil·la de la classificació.

AMUNT JOANETES!!!