diumenge, 13 de gener del 2008

Jornada 16: Tortellà U.E 1 - 0 Joanetes C.F

Alineació: Lluís, Adrià, Abel, Miki, Nane, Geri, Ivan, Xevi V., Joel, Valeri, Maca També jugaren: Tolo, Xevi P, Feno.

No massa bon començament d'any per al Joanetes, que continua tal i com va acabar: perdent. La gran diferència va ser la forma, que permet ser optimistes de cara al futur.
Es presentava un partit molt complicat, amb pocs gols, per tant qui marcava primer podria emportar-se els 3 punts.
El partit va començar molt igualtat, molt de joc físic, al ser un camp petit, i poques oportunitats per cada costat. El Tortellà, a mesura que anaven passant el partit semblava que es trobava més còmode a sobre el terreny de joc, però només creaven perill a pilota parada i amb un xut de fora l'àrea. El Joanetes va aguantar bé la primera part i es veia amb opcions d’aconseguir la victòria.
En la segona part el joanetes va sortir molt motivat, i s'acostava més a la porteria del Tortellà, sobretot amb la sortida de Tolo. Però quan més còmode es trobava el Joanetes, va arribar el gol del Tortellà al minut 60. Una falta a fora l'àrea, on la pilota es va passejar a mitja altura per dins l’àrea sense que cap jugador la toqués, amb la fortuna per l'equip local que la pilota va acabar entrant. Va ser un cop molt dur pel Joanetes, però enlloc de baixar el cap, va tornar a crear perill. Va ser amb la sortida al terreny de joc de Xeiv P, que va disposar d'un parell de bones ocasions, sobretot una on va enganxar la pilota amb la punta i el porter se la va trobar a sobre i la va treure. El Tortellà no creava gaire perill, només una altra falta a la frontal de l’àrea. Cal destacar també una ocasió d'Ivan ( jugador Osborne ) que després d'un rebuig no va poder fer entrar la pilota. Al final del partit el Joanetes va insistir sense gaire encert, ja que el partit es va embolicar i que l’àrbitre Marc Sagrera Busquets no va saber controlar.
Una vegada més el Joanetes dona la cara amb els equips de dalt, però no aconsegueix esgarrapar cap punt. La pròxima jornada ve el líder de la categoria, on s'espera un Joanetes molt motivat per aconseguir treure punts en l'últim partit de la primera volta.