dimarts, 5 de febrer del 2008

Jornada 19: Porqueres 0 - Joanetes 2

Joanetes: Lluis, Adri, Abel, Miki, Nane (Ferran), Pere (Geri), Xevi, Ivan (Peque), Rove (Danés), Tolo (Pagès), Maca

Nou de 9, el Joanetes va aconseguir el que semblava impossible unes setmanes enrera. Sumar 3 victòries consecutives.

Tarda de vent i fred a Porqueres. L'inici va ser de tempteig sense gaires arribades a les àrees. Però al min 15, Abel (de cap, com sinó ?), va aconseguir el 0-1 després de rematar un corner, tret per en Xevi. El Joanetes jugava a favor de vent i el joc es desenvolupava majoritariament al camp del Porqueres. Tot i així l'equip local va enviar una pilota al pal, quan el gol ja semblava inevitable.
A 5 minuts del final de la primera part, Maca que s'escapava sol cap a la porteria, va ser entrat clarament en falta. Un jugador local el va increpar, cosa que no li va sentar massa bé al petit extrem que se'l va treure de sobre amb una empenta. Resultat: vermella per Maca i segona groga pel defensa local.

A la segona part, els canvis van fer que l'equip es estigués molt enter. L'equip local increpava poc, però va tenir l'ocasió mes clara amb un jugada en profunditat dins l'àrea que Lluis molt valent va aturar sortint a peus del davanter. Després de la topada en Lluis va estar grogui fins al final del partit.

A destacar la reparició de Danés després de moltes setmanes. Jugant a la contra ell i Pagès van estar a punt de fer el gol de la tranquilitat. Però no va ser fins al minut 90, que vam poder respirar tranquils, quan un penal clar fet a Danés, Pagès el va transformar en el definitiu 0-2

Partit molt complert de l'Adrià que li va valer per ser escollit jugador Osborne. També destacar el bon partit de Xevi Verdaguer que va quedar a un sol volt de l'Adri.

Sembla que l'equip va agafant la mida a la categoria i que la sort que ens era tan esquiva a la primera volta, ara no ens gira tan l'esquena.