dilluns, 18 de febrer del 2008

Jornada 21: Caldes UE 2 - Joanetes CF 3

Alineació: Prat, Nane, Joel, Abel, Miki, Gerard, Xevi V, Ivan, Tolo, Peke i Xevi P. També jugaren: Pere, Ferran, Lluis F, Adrià i Reyes.

El Joanetes arribava a Caldes amb la necessitat de puntuar per aconseguir la desitjada permanència i això es va notar amb una gran actitud de tota la plantilla al llarg del partit.
Molt aviat el partit es va posar en contra, després d'una jugada del Caldes per banda dreta, centren i en fora de joc de dos jugadors, estaven a la linia de gol, un d'ells remata a dins la porteria. Minut 2 de partit i les coses no podien començar pitjor. L'equip després de la injusticia arbitral va continuar jugant el partit com si res hagués passat i cap al minut 15 pilota llarga que lluita Pagès amb dos defenses, marxa amb un gran control orientat i es planta davant del porter el qual no té res a fer. Ja s'havia igualat el partit i l'equip local semblava que es quedava sense ideies, així el Joanetes mica en mica s'anava fent amo del mig del camp amb el tàndem Ivan i Verdaguer, que van propiciar una robada de pilota un altre passada cap a la banda, i Pagès després de marxar del defensa es treu un xut amb l'esquerra i clava la pilota al pal llarg del porter sense que aquest pugui fer res. D'aquesta forma el Joanetes es posa davant al marcador i comença a fer justícia el joc desplegat per l'equip. Tot semblava que s'arrivaria amb aquest resultat al descans però en una jugada al minut 43 Gerard després d'ajuda d'un defensa fa pujar el 1-3 al marcador. La segona part va ser un continu de canvis de posesió tot i que l'equip local era el que tenia l'obligació d'anar a buscar el partit. El Joanetes és qui va disposar de les ocasions més clares, de Pagès, que podia haver aconseguit el seu tercer gol i de Peke que va fer un gran treball durant tot el partit, però va ser el Caldes qui al minut 41 de la segona part en una falta penjada a l'àrea va se desviada per un jugador i va arribar al fons de la porteria. El partit es va allargar fins al minut 50 i el Caldes va començar a penjar pilotes a l'àrea, però Prat amb una gran seguretat no va donar opció a l'empat.

Tres punts d'or que fan que l'equip vagi agafant confiança al joc, i que cada vegada tingui la permanència més a prop.
"Crònica de l'equip rival, el Caldes"
Que li passa el Caldes a casa? Un equip que aspira a pujar a 1a regional no pot perdre 11 punts al seu camp. No es pot perdre a casa el que l'equip està guanyant fora. Avui el Joanetes a guanyat per 2-3 al Caldes, tot i haber-se avançat al marcador al minut 3 amb un gol d'en Marc Puncernau. El Juanetes a arribat 3 cops al contracop a la primera part i ha marcat tres gols. Només al minut 84 en Marcos Arizmendi ha marcat el 2-3 al rematar de cap una falta molt ven llençada. Està arribant l'hora prendre mesures i fer canvis a l'equip. No pot ser que alguns jugadors només juguin per ells, el futbol es un joc d'equip i l'important es el grup i no les individualitats. S'han de sentir els colors i no es correcta que alguns jugadors es passin el partit caminant i esperant que soni la flauta, mentre altres companys s'hi estan deixant la pell. Encara hi som a temps i podem estar a dalt, però els 11 jugadors que sortint han d'estar disposats a donar-lo tot per l'equip, només així podrem assolir els resultats que tots volem.