dissabte, 8 de març del 2008

Jornada 24: Cornellà 2 - Joanetes CF 1

Es presentava un partit molt important de cara a la permanència de la categoria; allunyar-se a 13 punts del Cornellà i sumar 3 punts més als 27 que teniem fins el moment.
El Joanetes ha sortit al camp amb ganes de jugar i guanyar, mostrant una bona col·locació al camp i bon caràcter, que s'ha vist truncat pel ràpid gol de l'equip local. Una pilota llarga a l'espai amb una definició impecable per damunt del porter ha fet pujar l'1-0 al marcador.
Tot i així l'equip de Barris-Reyes ha continuat amb bona actitud i ha trobat la recompensa amb un excel·lent gol de Tolo, fent un bon control, posterior barret a un defensa i un gol perfecte.
Les coses començaven a anar bé fins que l'àrbitre a optat pel recurs fàcil; ensenyar targetes. El noi s'ha vist presionat pel públic rival i ha mostrat una targeta groga a Xevi Pagès per reclamar una jugada. Poc més tard un clar penal sobre el mateix, l'ha fet tornar a reclamar i l'àrbitre sense pensar-s'ho dues vegades ha ensenyat la segona groga i la conseqüent expulsió.
Aquí ha començat el descontrol del partit.
S'arribava a la mitja part amb l'1-1 al marcador i amb una clara predisposició del Joanetes per aixecar el partit.
La segona part es pot resumir ràpidament, les ocasions de gol han sigut presents per tots dos equips però sense cap perill excessiu, exceptuant el gol del Cornellà després de dos bons retalls del davanter. Per la seva part, el Joanetes s'ha vist jugant amb 9 jugadors després de l'expulsió directe de Feno (segons l'àrbitre per cop de colze a un contrari). Les reclamacions han sigut inutils...
El Cornellà també ha vist com 2 dels seus homes abandonaven el camp, per les protestes d'una falta al mig del camp. No obstant, la tercera expulsió (també directa) pel Joanetes, ha vingut donada per una queixa del lateral Ferran després de tallar un contratac.
L'equip visitant s'ha vist abatut pel mal arbitratge i les queixes han sigut constants, però inutils per capgirar el marcador.

Esperem que aquesta derrota ens faci veure que no hi ha res guanyat, i que d'àrbitres dolents també en podem trobar a 2a regional.

ÀNIMS I AMUNT JOANETES!