dilluns, 24 de març de 2008

Jornada 25: Joanetes CF 2 - Banyoles B 1

El Joanetes afrontava el partit contra el líder de la categoria, el Banyoles B, pensant des del principi que la victòria era possible tot i les posicions en la taula d’ambdós equips, i més tenint en la memòria altres sonades victòries contra equips punters.
Durant el primer tram de partit no hi va haver un clar dominador. El Banyoles buscava atacar amb desplaçaments llargs darrera la defensa del Joanetes que presionava bé al mig del camp i no deixava tocar amb facilitat. L’equip local buscava el gol en jugades ràpides i de contraatac que més d’un cop van agafar desprevinguda la defensa rival.
Va ser el Banyoles qui es va avançar primer, després d'un control amb la mà que l'àrbitre no va poder veure, va combinar amb el devanter, i aquest, amb un intent de vaselina, supera al porter i situa el 0-1. El Joanetes però va seguir lluitant pel partit i va començar a arribar amb cert perill a la porteria visitant fins que un llançament de banda llarg de Tolo cap a Peke va servir perquè aquest s’esmunyis del defensor i posés l’empat al marcador. D’aquí al final de la primera part només algunes arribades a banda i banda i l’àrbit que perdona fins a dues vegades l’expulsió a un jugador visitant.
La segona part va començar igual que havia acabat la primera i el Joanetes va disposar d’arribades amb perill com ho demostren 2 penals no assenyalats a favor de l’equip local i algun xut amb perill. El Banyoles també ho intentava però va ser Xevi Pagés que havia sortit a la 2a part qui va fer el 2 a 1 després d’una gran jugada individual dins l’àrea que va finalitzar amb un xut i rebot en un contrari. A partir d’aquest moment l’àrbitre es va limitar a posar les coses difícils al Joanetes. Ara no va perdonar a Rove i Pere Verdaguer als quals va expulssar injustament i es va dedicar a xiular faltes molt dubtoses a favor de l’equip visitant que no va saber aprofitar. L’última as a la màniga de l’àrbitre va ser afegir 6 o 7 minuts de descompte on el Banyoles es va llençar completament a l’atac però ni així van poder amb el Joanetes que gràcies a les aturades finals de Lluís i el gran treball defensiu es va emportar els 3 punts.

Amunt Joanetes i a continuar lluitant!

Cap comentari: