diumenge, 30 de març del 2008

Jornada 26: Santa Pau 0, Joanetes CF 0

Alineació: Prat, Nane, Casals, Morató, Barrio, Geri, Caba, Rove, Pagès, Bartolomé i Maca. (també jugaren Peke, Danés i Valeri)

Partit al municipal de Sta.Pau molt trebat i molt aborrit. No hi han hagut gaires oportunitats i el joc s'ha concentrat molt al mig del camp. Ha estat un partit molt físic.

Durant tota la primera part cap dels dos equips ha desplegat un joc agradable i entretingut. Molts xuts amunt i molt contacte físic. Val a dir que el camp no donava per gaire més.
A destacar a la primera part dos faltes molt perilloses del Joanetes al limit de l'àrea, un per Tolo i l'altre de Pagès.
A la segona part, més del mateix. El Sta.Pau ha obert més linies i s'ha llançat a l'atac, fet que ha permés al Joanetes a dur perill al contraatac. Un xut de Pagès al principi de la segona i una jugada individual de Peke han estat les basses atacants del Joanetes al segon temps. Cal dir també, que tot i la pressió local el Joanetes no s'ha vist intimidat en tot el partit, només una llarga jugada que s'han arribat a sacar 3 córners seguits que han posat "l'ai al cor" als aficionats visitants.

Als últims minuts el Sta.Pau ha jugat amb un home menys però el Joanetes no ho ha sabut aprofitar. Els dos equips han acabat abaixant el cap i donant el resultat i el punt com a bo.

Així doncs, 1 punt més i a seguir sumant.