dilluns, 14 d’abril del 2008

Jornada 28: Besalú 1, Joanetes CF 2

Alineació: Lluis, Casals, Miki, Abel, Danés, Caba, Geri, Pere, Maca, Peke i Valeri. També jugaren Rove, Ivan, Feno, Nane i Reyes.

El Joanetes aconsegueix tres punts a un camp complicat, com és el del Besalú, un rival de la part alta de la classificació.

L’equip de Barris-Reyes ha començat el partit no massa bé, ja que els primers minuts ha encaixat un gol a la sortida d’un còrner. Un jugador local remata la pilota, passant-la a un seu company, i aquest empenyent-la per a posar el marcador a 1-0.
A partir d’aquest moment el Joanetes ha anat entrant més en el partit, i així creant alguna ocasió de gol.
Abans d’acabar la primera part, Danés llença molt bé una falta prop de l’àrea rival, i el travesser evita el gol de l’empat dels visitants.

La segona part ha començat molt igualada per part dels dos equips, però l’empat ha arribat amb una falta lateral, on Caba l’ha posat molt bé a la banda per a Danés que ha fet una jugada individual que el porter ha estat capaç d’aturar, però Peke, molt murri, ha agafat el rebot del porter i ha posat l’1 a 1 al marcador.
A partir d’aquí el partit s’hagués pogut decantar cap a qualsevol de les dues bandes, ja que hi ha hagut diverses ocasions dels dos equips.
La jugada més perillosa del Besalú, s’ha realitzat en un contraatac on l’extrem ha enviat la pilota al pal, i que posteriorment Danés, molt atent, ha desviat la pilota a còrner.

Ha estat al minut 75 aproximadament, quan un dels mitjos visitants ha fet una passada a Danés, que ha controlat bé, i ha enviat la pilota al fons de la porteria. D’aquesta manera el Joanetes es posava per davant del marcador.
Així s’ha acabat el partit amb un 1-2, tres punts més pel Joanetes que ja suma 35 punts, que l’objectiu prioritari d’aquesta temporada ja està a l’abast del conjunt dirigit per Barris, i el segon entrenador Reyes, que ha estat apunt de estrenar-se de cara a gol amb un bon xut de fora l’àrea.