diumenge, 20 d’abril del 2008

Jornada 27;Joanetes CF 1, Vidrerenca 1

Alineació: Lluís, Roura, Adrià, Abel, Danés, Geri, Caba, Pere, Xevi Pagés, Peke, Tolo. També jugaren: Miki, Rove, Ivan

Partit molt disputat al municipal de Verntallat, on el Joanetes va anar a per els tres punts amb més ganes que bon joc.
En els primers minuts de la primera part el Vidrerenca va tenir més possessió de pilota, tot i que no va ser capaç d’inquietar la porteria d’un Joanetes molt ordenat en defensa però sense massa idees en atac. Però a mitjans de la primera part el Vidrerenca es va trobar amb un golàs que els va posar per davant en el lluminós (bé, lluminós no gaire). Va ser en un servei de banda al costat dret de l’atac dels visitants, el qual la pilota va anar a dins l’àrea del Joanetes, on el jugador del Vidrerenca va controlar d’esquenes a la porteria i mentre la pilota botava la va enganxar a la mitja volta col·locant-la a l’escaire contrari. Una paràbola imparable. Després del 0 a 1 el Joanetes va quedar tocat i el Vidrerenca va tenir un parell d’internades per la dreta que va la defensa local va solucionar no sense problemes.
La segona part va començar amb la sort de cara pels locals, ja que en el primer minut de joc, en una jugada d’atac per l’esquerra, Pagès va centrar i un jugador visitant va rematar a plaer cap a l’interior de la seva porteria. A partir d’aquí el partit va agafar ritme i intensitat. Va haver-hi diverses jugades de parill i diverses de polèmiques a les dues àrees però ningú va ser capaç d’endur-se els tres punts.
Així dons, repartiment de punts i el Vidrerenca continuant a dos punts del Joanetes a la classificació.