Jornada 5: Joanetes CF 1 - Besalú 3

Alineació: Freixas, Casals, Morató, Miki, Roura, Danés, Sei, Javi, Rove, Tolo i Peke (Pere, Maca, Valeri,X.Verdaguer,Ivan. P.S.:Borrat)

Valoració àrbitre: Malament

Derrota del Joanetes degut a un mal inici en la 2a part

El Joanetes jugava aquest cap de setmana amb el Besalú, un tradicional de la 2a regional amb una plantilla força jove però amb ofici. L’equip local ha jugat una primera part amb seriositat on tot i l’alt ritme amb què es disputava el partit no ha patit massa a darrera hi ha disposat d’alguna jugada aïllada en atac. El marcador no s’ha mogut en aquesta part.

La segona ha començat amb una ocasió pels locals on Peke no ha sabut driblar el porter i tot i que semblava que el Joanetes era qui havia començat més entonat aquesta segona part ben aviat ha arribat el primer gol visitant. Un xut des de fora l’àrea que després de tocar en un defensor ha fet una paràbola que ha acabat suposant el 0-1. Sense temps per reaccionar una centrada cap al 2n pal no ha sigut interceptada per l’Adri i el davanter a marcat després que el porter aturés el primer xut.  El Joanetes havia desaparegut del partit i així en una jugada de contraatac del rival en clar fora de joc el davanter dribla el porter i marca a porteria buida. Amb el partit gairebé sentenciat els locals han estirat les línies i han aconseguit arribar amb més o menys perill. Així una passada interior per Maca que ha definit picant la pilota per sobre el porter en un bon gol ha suposat l’1 a 3 final ja que el Joanetes ho ha intentat però no ha pogut acostar-se més al marcador.

La setmana que ve el Joanetes es trobarà amb el Lloret, un dels equips que ha pujat aquest any i que de ben segur posarà les coses dificils.