Jornada 4; Joanetes CF 2, Bonmatí 0

Alineació: Freixas, Casals, Morató, Miki, Roura, Danés, Sei, Javi, Pere, Tolo i Maca (Rove, Peke, Valeri. P.S.:Borrat)

Valoració àrbitre: Horrorós.

Primera victòria dels "pupils" de Barris en un partit molt treballat.

El Joanetes ha començat molt ben posat sobre el camp i, a diferència dels 3 primers partits, el rival no ha creat cap ocasió als minuts inicials. Tota la primera part ha estat un anar i venir d'ocasions; Tolo per la banda desbordava una vegada i una altre, Maca tenia la canya apunt sempre peró no es materialitzaven les ocasions. Destacar un "u contra u" de Tolo després de marxar del rival i una internada de Roura després d'una jugada assejada.
Quan tot semblava que s'aniria a les casetes amb 0 a 0, en un córner sacat amb curt per Javi, Danés ha xutat, i Morató molt oportunista ha endosat l'1 a 0.
La segona part la mateixa tònica. El Joanetes ha començat amb una gran ocasió de Tolo a passada de Danés que el porter ha desviat. El Bonmatí també s'ha acostat, aquest cop, no com a Cassà, la pilota ha anat al pal. I quan rondava el 30 de la segona Casals ha vist la segona tarjeta groga i s'ha hagut de jugar amb 10 jugadors fins al final. La falta era tarjeta, però el problema rau en què la primera no l'havia vist: l'arbitre havia confós el 22 de Roura pel 2 de Casals i l'ha expulsat incomprensiblement. Tot i així el Joanetes s'ha sobreposat en aquest entrebanc i de seguida una internada per la banda de Danés ha acabat en penal. Tolo l'ha transformat.
El Joanetes ha acabat el partit molt superior i la vicòria no ha perillat en cap moment.
Els tres primers punts arriben tart, però donen una moral increïble per afrontar els propers partits.