diumenge, 26 d’octubre del 2008

Jornada 7: Joanetes CF 1 - Ath. Silenc 1

Alineació: Borrat, Roura, Miki, Abel, Nane, Sei, Iván, Javi, Pere, Peke i Maca (també jugaren Tolo, Geri, Caba i Adrià) 

Valoració àrbitre: Molt correcte.


El Joanetes es deixa dos punts molt merescuts pel camí.


Partit molt complert del Joanetes, amb molta actitud, treball i ordre, però en el qual no s’ha sabut culminar la remuntada després de (com ja ve sent habitual) començar perdent, tot i les múltiples ocasions de que s’han disposat.

La primera part ha començat amb un Joanetes disposat a anar a pels tres punts des del primer minut, pressionant a dalt i jugant els primers 20 minuts a la meitat de camp on defensava un Silenc ordenat esperant el contraatac. I així ha estat, quan a mitjans de la primera part, després d’una pilota penjada a l’àrea del Silenc, no s’ha sabut acabar la jugada i l’equip rival ha sortit a la contra, la qual ha materialitzat en gol amb un xut ras i ajustat al pal després d’un rebot afortunat en l’un contra un amb Miki. Però, a diferència dels partits anteriors, el Joanetes no ha perdut la cara al partit després del gol en contra, sabent que fins llavors havia estat molt superior al rival. Cal destacar la lesió de Sei després d’un trepitjada que li ha doblat el turmell en un xoc amb l’Iván. Aquesta acció ha provocat que Sei hagués de ser substituït.

En la segona part el Joanetes ha sortit a pel partit i ha passat a jugar amb tres puntes (4-3-3) a diferència del 4-4-2 inicial. La tònica del partit no ha canviat i el Joanetes continuava dominant clarament el joc i la possessió de la pilota, amb un Silenc a l’espera d’un altre contraatac que no ha arribat en cap moment. Després de disposar d’algunes bones ocasions per empatar, finalment ha estat després d’un penal per clares mans d’un defensa del Silenc interceptant una bona centrada de Maca des de la dreta, quan el Joanetes ha aconseguit el gol de l’empat. Tolo ha tirat el penal, el qual el porter ha parat amb una gran estirada, però el mateix Tolo ha recollit el rebot i ha definit molt bé al costat contrari on hi havia el porter visitant. L’equip local sabia que havia d’anar a pels tres punts i així ho ha fet, però tot i les múltiples i clares ocasions, l’esperat gol del triomf no ha arribat.


Així doncs, empat amb una mica de sabor a derrota, ja que la superioritat del Joanetes en el camp ha estat evident i el rival ha marcat en l’única ocasió que ha tingut en els 90 minuts.

Però, ens hem de quedar amb la gran actitud i el bon joc demostrats i anar endavant a pel següent partit, esperant que arribi un victòria que ens allunyi una mica dels llocs de descens. Si es juga com avui segur que arriba ben aviat.


 AMUNT JOANETES!!!


Gols: Tolo

Osborne: -