diumenge, 16 de novembre del 2008

Jornada 10: Porqueres 0 - Joanetes CF 2

Lluis, Adrià, Nane, Abel, Miki, Ivan, Xevi, Javi, Maca, Tolo, Danés (Ferran, Kaba, Peque)

Continua la línia positiva marcada la setmana passada contra un dels capdavanters de la lliga. Aquesta jornada ha estat contra un rival situat a la mateixa zona que el Joanetes (ens trobàvem empatats de punts abans de començar el partit).

Una victòria molt treballada des del primer minut en què els nostres jugadors dominaven en quant a possessió de pilota i jugàvem sortint des de darrera tocant la pilota en la primera fase del partit, tot i que les ocasions, no molt clares, han estat pel Porqueres. En Lluis ha parat un xut de fora l’àrea amb intenció i Danés al minut 28 ha Salvat una rematada després d’un corner sota els pals.
Per part nostra hem tingut una centrada i un xut des de fora l’àrea per part d’en Tolo com a bagatge ofensiu durant la primera part.

A la represa traient una falta a l’espai per Danés, ha estat quan ha quedat ell mateix sol dins l’àrea i ha batut el porter local amb un xut creuat i ens posàvem per davant del marcador.
Al cap de poca estona Javi ha vist la segona groga per interpretar l’àrbitre que no ha deixat sacar una falta ràpid i ens hem quedat amb 10 jugadors. Val a dir que ha estat una targeta totalment immerescuda ja que el jugador s’ha intentat apartar per no tocar la pilota, però l’àrbitre no ha dubtat i l’ha expulsat. A partir d’aquí i jugant amb 10 hem hagut de treballar molt més defensivament i ha estat quan hi ha començat a haver canvis. Ferran ha entrat per Maca al minut 60, Peque per Tolo al 70 i Kaba per Ivan al 75.
Entre canvi i canvi hem marcat el segon gol (Abel) a la sortida d’un corner. Ha rematat fort i col•locat, amb decisió i la pilota ha entrat molt a prop de l’escaire. Imparable, res a dir. Un gran gol d’Abel que amb aquest ja en suma 3 aquesta temporada.
D’aquí al final hem intentat mantenir l’avantatge al marcador a base d’esforç i sacrifici i ho hem aconseguit . Ens hem emportat els tres punts meritòriament i deixem enrere un altre rival que teníem per sobre, tot i que tenen un partit menys.

Ara toca confirmar la bona línia la setmana que ve a casa i així anar-nos situant a llocs més còmodes de la classificació.


Gols: Danés (1), Abel (1)

AMUNT JOANETES!