dimecres, 26 de novembre del 2008

Jornada 11: Tordera 1 - Joanetes CF 0

El partit contra el Tordera va finalitzar amb un 0-1 i l'equip no va poder sumar cap punt a casa.

Com ja se sabia, el Tordera es va plantar al camp amb un bon equip. El partit va començar amb moltes ganes per part del Joanetes, i amb molt d'ofici per la banda del Tordera. Aviat, en el minut _ els visitants es van posar per davant en el marcador després d'un bon xut que per mala sort desvià Miki i on Borrat no va poder fer res. Tot i així, els de casa van aixecar el cap i es van mentalitzar que seria un partit dur i de patiment per tenir opcions de treure un bon resultat. Cal destacar dos xuts de falta des de fora l'àrea per part del Joanetes per arribar a la igualada que no es van poder materialitzar.

A la segona part, amb el mateix resultat, el Joanetes ho va seguir intentant pero no va tenir el seu dia, ja que es va trobar un equip molt ben organitzat.
Tot i això els de Tordera casi no va tenir oportunitats d'ampliar el marcador, llevat d'una jugada dins l'àrea on Borrat va realitzar una molt bona parada aguantant l'1 contra 1.

Ànims nois, dimarts i divendres a tope que quan agafem la forma els equips hauran de suar moltissim per sumar punts!!! ÀNIMS!!