diumenge, 30 de novembre del 2008

Jornada 12: Hostoles UD 3 - Joanetes CF 1

El Joanetes perd injustament a casa d'un equip cadavanter de la lliga.

El partit començava amb bon peu pel Joanetes que marca a l'inici del partit el 0-1 gràcies a un gol de cap de Miki després d'una bona centrada al primer pal de Geri. Els visitants es trobaven còmodes al camp tot i haver canviat l'habitual sistema de joc per un 4-3-3.
Les ocasions per part dels dos equips han estat poques, però als Hostoles només els n'hi ha fet falta una des de la frontal per fer-la entrar a dins.
Per la seva part, el Joanetes ha disposat d'una molt bona oportunitat després d'un còrner on Geri ha rematat al primer temps. La pilota ha anat a parar al peus de Javi que l'ha passat a Peke i aquest sense mirar ha afusellat el porter, amb la mala sort que la pilota ha rebotat als peus del porter (que no veia absolutament res) després d'haver passat pel mig de molts jugadors locals. A més, poc abans d'acabar la primera part, Javi ha rebut una gran passada de Geri a la frontal de l'àrea, aquest ha passat la pilota per sobre del porter però li ha marxat cap a fora. 
Amb l'empat (1-1) s'arribava a la mitja part.

A la represa cap dels dos equips aconseguia tenir el domini del partit. Les ocasions eren poques, però els Hostoles aconsegueixen el 2-1 amb un clar fora de joc que l'àrbitre diu textualment: "No ho he vist". La indignació és màxima. L'àrbitre regala el partit als locals que no han fet absolutament res per guanyar el partit. I així, sense fer cap esforç i amb molt poques ocasions (un pal), aconsegueixen el 3-1 definitiu. Aquest si, un bon gol des de la frontal col·locat allà on Borrat no ha pogut arribar.

Així doncs, el Joanetes perd 3 punts però continua amb una molt bona actitud, ganes i intensitat a dins del camp. Pocs partits així (o cap) es perdran si continuem igual.

Gol: Miki

AMUNT JOANETES!