dilluns, 10 de novembre del 2008

Jornada 9: Joanetes CF 3 - Anglès 1

Lluís, Nane, Miki, Abel, Adri, Gerard, Ivan, Pere, Javi, Danés i Peque (Maca, X. Verdaguer, Tolo i Borrat).


Després d'una setmana de reflexió i una xerrada molt positiva del divendres la lliga tornava al municipal de verntrallat. Bon Partit del conjunt Barris-Prat que trenca la mala ratxa del Joanetes amb un molt bon partit dels locals. Una gran actitud i la recuperació del bon joc permet ser optimista de cara els següents partits.


El partit començava com ens tenia acostumats, en les primers minuts l'Anglès s'avançava en el marcador amb una jugada confusa defensivament que acaba amb un passe de la mort al davanter visitant que fa pujar el primer gol al marcador.


A partir d'aquí tornaven els fantasmes dels altres partits, però l'equip local, a diferència dels altres partits i pensant amb el que es va parlar el divendres, es va superposar a la situació i no va baixar el ritme de pressió i van començar a jugar la pilota. La primera part no va haver-hi moltes ocasions, però el joanetes començava a sentir-se còmode i estaven molt ben col·locats. Com no podia ser de cap més manera, a pocs minuts del final de la primera part Abel marca de cap després d'un córner provocat per una bona jugada de l'equip local.


La segona part no va canviar la tònica, el joanetes no parava de pressionar i amb aquesta gran actitud de l'equip local l'anglès no podia jugar el seu futbol. Així anaven passant els minuts fins que Tolo, que va sortir per una lesió de Pere, amb una jugada individual aconseguia el segon gol amb un xut al pal curt del porter. Continuava l'ordre defensiu del joanetes amb la pressió en tot el camp, des dels defenses fins als davanters. A pocs minuts del final Tolo aconseguia un magnific i espectacular gol des del mig del camp on el porter no va poder fer res.


Així el joanetes sumava 3 punts que tranquil·litza la situació de l'equip de la vall, però cal destacar que amb aquesta actitud i bon joc el joanetes pot guanyar a qualsevol equip i a qualsevol camp, el pròxim i més proper objectiu els 3 punts al camp del porqueres el diumenge que ve, i així poder sortir una mica més del pou.


Gols: Abel (1), Tolo (2)
Osborne: -


AMUNT JOANETES!