dijous, 11 de desembre del 2008

Jornada 13: Joanetes 0 - Hostalets d'en Bas 0

Joanetes: Albert, Adrià, Caba (Lluis), Abel, Nane, Pere (Ferran), Miki, Javi (Ivan), Maca (Danés), Tolo, Peque (Valeri)
 
Hostalets: Doblas, Ferran, Aulina, Puigvert, Bayona, Juncà, Cros (Domenech), Codinach (Dan), Reixach, Gomez, Nogué
 
Arbit: Dani Viñuelas (discret) 
 
 
El partit va començar molt trebat, amb molt de respecte per part dels dos equips. Segurament per la posició que ocupen actualment a la classificació.
 
Si bé a la primera part va dominar una mica més territorialment els Hostalets, no aconseguia crear ocasions de gol. El Joanetes també li costava arribar amb claretat a la porteria visitant. A descatar una jugada de l'Adri que dins l'àrea va deixar de cara a Miki que va xutar molt fort, però un defensa va aconseguir interceptar la pilota abans d'arribar a la porteria. A les acaballes de la primera part Peque va entrar l'àrea i va ser "agafat" per la camisa per un defensa, Tolo va protestar la jugada perquè el penal semblava prou clar. Però el resultar va ser còrner i segona groga a Tolo.
 
A la segona part el Joanetes va canviar el dibuix i va passar del 4-3-3 al 4-4-1, entrant en Danés per en Maca. Després d'uns minuts de tempteig, el Joanetes va anar pel partit. Disposant d'algunes ocasions prou clares. La primera després d'una bona jugada per banda esquerra, Abel que acompanyava la jugada va rematar al pal. La segona en Ferran -que cada vegada s'adapta millor a la posició de mig-, va portar la pilota desde mig camp fins a l'àrea i just quan anava a xutar li van trebar el peu. L'arbit mirant cap a Santa Magdalena no va pitar res. I la tercera una ràpida jugada de Danés amb xut fort al primer pal que Clemente a desviar a corner. 
 
A dos minuts del final en Caba es va haber de retirar lesionant, esperem que no sigui greu.
 
Portem unes jornades que crec que el resultat queda un pèl curt pels mèrits que fa l'equip. Crec que estem al bon cami. Hem de recuperar quan abans els lesionats, tothom es necesari i ara més que mai. A veure si podem despedir el 2008 amb més punts que el 2007.