diumenge, 14 de desembre del 2008

Jornada 14: Sant Gregori 2 - Joanetes CF 0

Joanetes: Lluis, Adrià, Abel, Miki, Nane, Pere (Sei), Iván, Javi (Geri), Ferran, Peke, Maca.

El Joanetes va fer un plantejament molt seriós a la primera part, on malgrat el domini de la pilota per part del Sant Gregori, aquests no van disposar de cap ocasió clara de gol. Mentrestant el Joanetes esperava mol ben posicionat poder sortir algun cop al contraatac, com així va ser en una jugada que Maca va xutar desviat. Abans de la primera part alguna arribada pels volts de l’àrea per part dels dos equips i poca cosa més.  La mala noticia arribava amb la lesió de Javi que va notar una punxada i no va poder continuar (esperem que no sigui res). Geri va entrar al seu lloc.

A la segona part el Joanetes va sortir amb el mateix plantejament d’aprofitar alguna de les jugades ràpides de contraatac per obrir el marcador, i apunt va estar de fer-ho quan Maca va aprofitar una indecisió entre la defensa i el porter local per engaltar un xut que el porter va desviar amb la punta dels dits. Semblava que aquesta ocasió podia fer que l’equip anés a buscar la victòria però en la jugada següent i després d’una jugada a pilota aturada, un jugador rival aprofitava un rebuig per inaugurar el marcador. Poc després i a la sortida d’un córner l’àrbitre va expulsar a 2 jugadors locals i un de visitant (Miki) després d’una sèrie d’agafades i protestes. El Joanetes amb un jugador més semblava que podia anar pel partit però no va saber com afrontar-ho i no va disposar de ocasions clares de gol. I ja cap al final el Sant Gregori sentenciava el partit amb un gol en posició dubtosa. Amb el 2 a 0 l’equip va abaixar els braços i va veure com l’àrbitre, amb afany de protagonisme, expulsava a Sei per una entrada i Roura per protestar tots dos amb vermella directa.

Així doncs tocarà seguir treballant per canviar la dinàmica i sortir de les posicions baixes de la classificació.