dilluns, 22 de desembre del 2008

Jornada 15: Joanetes CF 1 - Santa Pau 1

Joanetes: Lluís, Casals, Abel, Caba, Nane, Geri, Ivan (Danés), Miki, Pere Verdaguer, Peke (Tolo) i Maca.
Sta. Pau:  Lorite, Grabulosa, Agustí, Gelada, Reixach, Muñoz, Soy, Pujolas, Vizern, Fernández (Forcadell), Pallàs

El Joanetes necessitat de punts va sortir al camp molt centrat i amb moltes ganes. A diferència del Sta. Pau que està a la zona tranquil·la de la classificació.

La primera part el Joanetes va dominar el partit disposant de claríssimes ocasions. Casals és apunt de marcar després d'un seguit de rebots a la sortida d'un còrner, però la pilota surt desviada per damunt del travesser. Seguidament una falta lateral és rematada a dins per Abel però la jugada queda invalidada per fora de joc.
El Sta. Pau no va realitzar gaires ocasions de perill, tot i així l'equip visitant va rematar un còrner que Lluís va parar molt bé.
El Joanetes ho seguia intentant amb un parell de xuts molt ajustats de Geri des de la frontal. I per acabar Maca es dribla el porter i quan la pilota estava apunt d'entrar, un defensa visitant l'envia a còrner.

A la segona part va ser quan va arribar el primer gol local. Una jugada al minut 60 per la banda esquerra que remata Maca, rebutja el porter i Pere envia la pilota al fons de la porteria. Això significava el 1-0 al marcador. A continuació va haver-hi una expulsió per doble amonestació del central visitant, i pocs minuts després Pere és expulsat després de veure la segona groga.
El minut 70 el Sta. Pau iguala el marcador després de rematar una falta lateral.
Finalment a pocs minuts del final, Tolo inventa una grandíssima jugada que acaba xutant amb l'esquerra però el porter visitant atura amb una gran intervenció. D'aquesta manera acaba el partit amb mal regust de boca pels locals, ja que havien merescut alguna cosa més.

A seguir treballant igual que ja arribaran els resultats!