diumenge, 18 de gener del 2009

Jornada 17: Joanetes CF 1 - Tortellà 0

Nova victòria molt treballada per part del Joanetes CF el diumenge al municipal del Verntallat.

L’alineació del partit ha estat la següent:

Albert Borrat, Adrià Casals, Miki Perez, Pere Verdaguer, Abel Morató, Gerard Comas, Maca (Peque 55’), Albert Bartolomé, Ivan Aguilera (Caba 60’), Xevi Verdaguer (Sei 70’), Javi Lopez (Lluis Freixa 85’).

La primera part ha començat en territori del Joanetes amb l’equip contrari pressionant molt amunt i no deixant treure la pilota amb facilitat a la nostra defensa tot i que amb cap ocasió clara per part d’ells. Només algun xut llunyà que ha anat bastant desviat de la porteria de Borrat. A partir de la mitra hora hem començat a treure la pilota des de darrera i hem tingut alguna ocasió clara per part de Gerard i Tolo amb xuts que ha parat el porter rival o ha tret la defensa. Val a dir també que l’àrbitre ha anul·lat un gol de Maca a centrada precisa de Tolo al minut 16 per un més que dubtós fora de joc.

Hem acabat la primera part amb una ocasió del Tortellà que ha sortit molt per damunt de la porteria després d’una vaselina.

A la segona part Maca ha hagut de ser substituït després de caure en mala posició i fer-se mal (Ha anat a l’Hospital amb una possible luxació a l’espatlla). Ha entrat Peque i hem continuat dominant el joc passant a jugar al seu camp i pressionant fort deixant que només podessin sortir amb algun contraatac molt ben tallat per part de la sòlida defensa. Al minut 55 i després d’un córner a favor, Tolo ha agafat el rebuig i tal com venia ha engaltat un fort xut que ha significat l’1 a 0 al marcador. A partir d’aquí no hem abaixat la guàrdia i tot i que fins al final ens han apretat una mica com era d’esperar hem sabut aguantar el resultat molt bé i fins i tot hem tingut alguna ocasió per ampliar l’avantatge tot i que no ha estat possible.

Ara toca treballar entre setmana de cares al proper partit que ens enfrontarà amb el Bosc de Tosca diumenge que ve al municipal de Verntallat de nou ja que comenta la segona volta.