Jornada 18: Joanetes CF 1 - Bosc de Tosca 3

Bona imatge de l’equip local tot i la derrota per 1 a 3.

L’alineació del partit ha estat la següent:

Albert Borrat, Adrià Casals, Miki Perez, Nane, Abel Morató, Gerard Comas, Pere Verdaguer, Ivan Aguilera, Xevi Verdaguer, Javi Lopez i Peque. També jugaren Jordi Danés, Sei i Lluis Freixas.

L’equip de Barris-Prat ha sortit convençut de que podem guanyar a qualsevol equip tot i les moltes i sentides baixes de l’equip. S’han hagut de convocar a 2 jugadors del filial, Gerard i Jordi.

El partit ha començat molt fort, amb aproximacions pels 2 equips sense massa perill, destacant un cop de cap d’Adrià als pocs minuts de joc. Ha estat al voltant del minut 15 que Geri ha marcat un impressionant gol des del propi camp en veure el porter rival avançat, un autèntic golàs. Això ha servit per donar ales a l’equip local per fer front a les constants ocasions de l’equip rival, tot i que l’àrbitre castigava molt durament amb targetes, recordem la facilitat que te aquest àrbitre per treure targetes tal i com va demostrar fa poques jornades a Sant Gregori. Abans de acabar la primera part el Joanetes ha tingut l’oportunitat de posar el 2 a 0 al marcador amb un clar penal sobre Peke, però Javi l’ha enviat per sobre el travesser.

La segona part no ha estat gaire diferent, però amb repercussions molt diferents. Als 10 minuts de la segona part el Bosc de tosca ha empatat després de marcar amb una jugada on la pilota havia sortit per la línea de banda. Poc després Abel ha estat expulsat per doble amonestació i ha deixat el Joanetes en 10. Instants després, una jugada desafortunada en un llançament de córner molt ben tirat per l’equip visitant, on Nane l’ha rescat el suficient perquè la pilota entrés a dins. Aquí l’equip no ha baixat els braços, però ha estat un cop molt dur, sobretot després de una jugada individual d’un jugador rival per la banda dreta, amb un xut amb l’esquerra molt potent que ha significat el resultat final de 1 a 3.

Cal destacar les bones sensacions i sobretot la bona actitud de l’equip tot i la derrota, on ens veiem capaç de guanyar a qualsevol equip, i arribar als minuts finals amb possibilitats des de fa moltes jornades. Esperem els 3 punts la setmana vinent en la visita a Vidreres el diumenge a la tarda, recordant el pitjor resultat de la temporada en el partit de la primera volta.