dilluns, 2 de febrer del 2009

Jornada 19: Sporting Vidrerenca CEF 3 - Joanetes CF 2

Alineació: Lluís, Adrià, Abel, Nane, Geri, Xevi, Ivan, Pere, Javi i Peke. També jugaren: Danés, Tolo, Caba i Roura.

El Joanetes va sortir amb la intenció d’anar a pels 3 punts contra un rival directe de la zona baixa de la classificació. Ben aviat però, es va trobar amb el marcador en contra ja que l’equip local es va avançar amb un gol que en el món del futbol es coneix com un “xurro”. Una centrada per la banda dreta de l’equip local que es va colar directament per l’esquadra del segon pal. El gol, com ja venia sent habitual en tota la primera volta de la temporada va deixar molt tocat a l’equip, el qual no va reaccionar i va veure com abans del quart d’hora de partit els locals ja havien ampliat l’avantatge amb un altre gol. Aquesta vegada el gol va venir d’un xut llunyà d’un rival, que rebotà en Nane, davant la passivitat defensiva de tot l’equip en general. A partir d’aquí però, també degut el còmode avantatge dels locals, el joc es va igualar i fins i tot va ser el Joanetes qui obligatòriament va agafar la iniciativa. Així, abans d’arribar al descans el Joanetes va aconseguir eixugar una mica l’avantatge amb un bon gol de Geri, que va arribar molt bé al segon pal des del darrera per empènyer un bon centro de Javi després d’una molt bona jugada personal d’aquest en banda esquerra.

A la segona part el Joanetes volia culminar la remuntada i per això el tàndem Barris-Prat van buscar més presència ofensiva amb l’entrada de Danés i Tolo. Tot i així el gol de l’empat el va aconseguir l’Abel a la sortida d’un córner, com sempre immens en el joc aeri. Tot seguit en Caba va entrar en substitució de Peke, passant a Miki al mig del camp. Però quan semblava que el Joanetes podia anar definitivament a pel partit, ja que encara restaven 25 minuts, va ser el Vidrerenca que va tornar a avançar-se amb un gol també de córner, en el qual un jugador local va rematar sol al primer pal. Encara quedava temps per aconseguir el merescut empat, el qual hauria pogut arribar en un penal provocat per Roura, que havia entrat substituïnt a Javi, però que el porter local li va aturar a en Tolo, el qual tampoc va poder agafar el rebot per molt poc. En el tram final del partit, les presses per aconseguir l’empat van fer que el Joanetes es desordenés i no elaborés la jugades amb la paciència necessària per trencar la defensa local, cosa que va fer que el marcador ja no es mogués més.

Una autèntica llàstima, ja que amb l’esforç fet per tot l’equip per aixecar un resultat tan negatiu a l’inici del partit, el mínim premi hagués estat endur-se un puntet.

A continuar treballant!