dissabte, 14 de març del 2009

Jornada 22: Joanetes (cadets) 4 - Avinyonet 1

Escrita pel segon míster, com sempre.

Com podeu observar, en aquesta jornada hem aconseguit guanyar després d’una millora constant tant en l’aptitud com en el joc vista en els darrers partits.

Guanyar sempre és agradable, però el que s’ha de destacar és la molt bona primera part que han jugat els nostres nois (on ja hem aconseguit marcar 3 dels 4 gols). La defensa durant aquesta part ha estat immensa, el mig del camp molt bé perquè ha aportat els gols i també ha ajudat molt en defensa. El davanter, amb l’ajut dels extrems, molt bé també.

El primer gol ha arribat després d’una jugada col·lectiva on, finalment, en Gerard Espona (que per primer cop a la temporada feia de mig centre pur) ha enganxat un xut ras i creuat des de la frontal de l’àrea que ha entrat prop de la base del pal. El segon gol l’aconseguia l’Eric que, des de la seva posició d’extrem, ha col·locat l’esfèric per l’esquadra dreta fent impossible l’estirada del porter de l’Avinyonet. Finalment, per arrodonir aquesta bona mitja part en Kevin aconseguia xutar dins l’àrea, aprofitant un rebot, col·locant-la arran del pal. 3-0.

La segona part hem notat l’esforç fet a la primera i el físic de l’equip en general ha baixat bastant. Els contraris, com sempre, amb més recanvis i la majoria sent de segon any han aguantat més bé i han aconseguit marcar aprofitant un desconcert entre porter i defensa (per cert, el porter, en Sergi, ha estat segur durant la resta de partit). L’últim gol del partit l’aconseguia en Rama que, de jugada individual, dribla un jugador i després el porter per acabar marcant a plaer amb l’esquerra. Era el definitiu 4 a 1.

Només queda felicitar l’equip i a en Codina, que hem aconseguit que no empipés massa l’àrbitre durant bona part del partit. La pròxima jornada, a camp de l’Amer, posarem les coses difícils al contrari.