dilluns, 23 de març del 2009

Jornada 25: Joanetes CF 1 - SantJoanenc 2

Alineació: Borrat, Casals, Miki, Abel, Nane, Roura, Ivan,Sei,Javi, Danés i Peke (Geri,Pere,Tolo,Maca,Caba).

El partit contra el Santjoan es presentava com una bona oportunitat per sumar punts contra un rival directe de la classificació. Els primers minuts es va veure un Santjoan més ben posat al camp i amb més intensitat que l’equip local, tot i que no arribaven a crear ocasions de gol. Després d’unes arribades amb cert perill per part del Joanetes va ser l’equip visitant qui s’avançaria al marcador després d’un rebuig de Borrat. El Joanetes no estava posat dins el partit i la primera part va finalitzar amb una gran aturada de Borrat que va salvar el 0-2.

A la represa l’equip local va sortir més mentalitzat i amb la intenció de remuntar el partit i així semblava que seria quan Peke va aprofitar un error defensiu per empatar. A partir d’aquí es va veure un partit igualat on alguna ocasió aïllada podia donar la victòria a algun dels dos equips. I aquesta va ser pels visitants aprofitant un llançament de falta i un error al refusar la pilota que va propiciar l’1 a 2 definitiu. A partir d’aquí el Joanetes ho va intentar però els nervis i l’ansietat es van apoderar de l’equip. Es va disposar d’una ocasió de Danés i alguna altra arribada per empatar el partit però no va poder ser.

Així doncs mal resultat que posa les coses una mica més difícils però l’equip seguirà endavant per sortir d’aquesta complicada situació.

Osborne: Borrat