dilluns, 30 de març del 2009

Jornada 26: Anglès 1 - Joanetes CF 0

Alineació: Lluis, Roura, Abel, Caba, Nane, Geri, Miki, Javi, Pere, Danés, Peke (Borrat, Xevi V., Maca, Adri, Tolo, Rove)

El millor resum que es pot fer d'aquest partit és INJUST!!

La primera part es va veure un gran joc del Joanetes, molt segú en defensa, creant un joc atractiu i amb arribades amb gran perill.
L'Anglès es va veure sorprès pel nostre joc i no va saber reaccionar, i al final de la primera part vam tenir una oportunitat claríssima en una falta d'entesa entra la defensa i el porter local, on en peke va aprofitar-ho però el seu xut es va passajar per sobre de la línia de gol.
El joanetes es va veure afectat per l'actuació penosa de l'àrbitre que pitava tot en contra i cada falta que feiem ens ensenyava tarjeta.

A la segona part vam sortir amb el mateix ritme que a la primera part, i s'anaven tornant les oportunitats de gol. Mentrastant l'àrbitre seguia fent el seu recital en contra del Joanetes. Va expulsar un jugador del Joanetes (miki) al minut 75, i en el minut 84 desprès d'uns rebots a dins de l'àrea, l'Anglès va aprofitar-ho per posar 1-0 en el marcador. El joanetes no va llençar la tovallola i ho va intentar fins al final, però el marcador no es va moure.

Ara toca pensar en el Porqueres la setmana següent.