dimecres, 8 d’abril del 2009

Jornada 27: Joanetes CF 2 - Porqueres 3

Alineació: Borrat, Roura, Adrià, Miki, Nane, Geri, Sei, Rove, Pere, Javi i Peke. També jugaren: Tolo, Maca, Xevi, David i Lluís.

El Joanetes va sortir amb la intenció d’anar a pels 3 punts contra un rival directe de la zona baixa de la classificació. Però aquesta intenció no es va traduir amb domini i bon joc durant la primera part del partit. Prova d’això n’és el resultat amb el qual es va arribar a la mitja part, el qual era de 0 a 2, i el poc perill que el Joanetes havia creat a la porteria del Porqueres. El primer gol dels visitants va venir d’una errada de la defensa local al treure una pilota llarga de l’equip visitant. El segon vingué a la sortida d’un córner, en el qual un davanter visitant es va anticipar a la defensa al primer pal, va rematar i després d’uns rebots la pilota va acabar entrant a la porteria local.

A la segona part el Joanetes es va oblidar de la mala primera part i la va encarar com si comencés un altre partit. Així, es van reduir les distàncies després d’una molt bona jugada de Maca per al banda dreta, el qual va arribar fins a la ralla de fons i la va deixar enrere per en Xevi, que amb tranquil·litat va col·locar la pilota al pal llarg amb l’interior del peu, on el porter no podia arribar. Però l’alegria va durar poc perquè ràpidament el Porqueres va tornar a eixamplar el marcador amb un altre gol. Aquest vingué després de que la defensa del Joanetes rebutgés una pilota que el migcamp no va agafar el rebot i va tornar a donar la oportunitat a un jugador visitant perquè entrés per banda esquerra i fes la passada de la mort a l’àrea petita perquè un altre visitant només l’hagués d’empènyer. Aquet gol va ser un cop moral pels locals, que tot i això van lluitar fins el final aconseguint un altre gol després d’una centrada de Maca que va rematar Peke, el qual no va ser suficient per sumar algun punt.

Una autèntica llàstima, ja que amb l’esforç fet per tot l’equip per aixecar un resultat tan negatiu a l’inici del partit, el mínim premi hagués estat endur-se un puntet.

Els partits s’acaben, ja només en queden 9 i les estadístiques diuen que se n’haurien de guanyar com a mínim 5 per tal d’aconseguir la permanència. Difícil? Sí. Impossible? No.

És a dir que ÀNIMS I A CONTINUAR LLUITANT!!!