dimarts, 26 de maig del 2009

Jornada 29: Joanetes CF 3 - Hostoles 2

Alineació: Lluís, Adrià, Miki, Roure, Nane, Geri, David, Rove, Javi, Danés i Maca.

Mati plujós al municipal de les preses. Després de ratxes d'aigua semblava que el cel s'esclaria una mica i l'equip de Barris-Frank-Prat va decidir jugar el partit tot i la gran quantitat d'aigua que hi havia al terreny de joc, sobretot a una part del camp. Tot i això es podia jugar a futbol, però s'havia d'anar molt alerta amb les errades per causa del cúmul d'aigua en certes parts del camp.

El joanetes va començar defensant la portaria on hi havia més aigua, però va ser per alt que va arribar el primer gol. Una falta entre el mig del camp i l'àrea va ser molt ben rematada per part de Vilaró, el davanter dels Hostalets, des de fora l'àrea petita. Corria el minut 6 i una altra vegada el joanetes estava a darrera el marcador i s'havia de tornar a remuntar. El joc continuà i les errades i confusions per part dels dos equips degut a l'aigua eren inevitables, però va ser un error de la defensa visitant que va deixar en una molt bona posició a Danés, que anava sol cap a la portaria contraria i definir molt bé el que significava l'empat a 1. A partir d’aquí els 2 equips disposaren d'algunes ocasions, sobretot destacar un xut llunyà dels hostalets amb una molt bona rèplica de Geri que va fer lluir el porter visitant. Alguna rematada de corner de l'equip local i una rematada de Danés també podia haver fet canviar el marcador de la primera part. Al final de la primera va tornar a començar a ploure, i durant el descans ja plovia a bots i barrals. Es va decidir posposar el partit per el dijous 30 d'abril a les 21:30h per acabar de decidir el partit a al segona part.

El dijous 30 d’abril es va tornar a suspendre el partit a causa de la pluja, que finalment van decidir la data del divendres 22 de maig.

El cap de setmana era decisiu per saber les aspiracions del joanetes. Només li servien victòries per continuar somiant amb la salvació, i així va ser.

Per fi es va poder disputar la segona part del partit. Després d’un dia molt calorós, a diferència de les altres dates, es reprenia el partit amb una altre alineació. Per part del joanetes jugaren Lluís, Roure, Adri, Caba, Miki, Pere, Geri, Rove, David, Javi i Maca, també jugaren Nane, danés i Xevi.

El partit va començar amb un alt ritme a causa del pocs minuts que s’havien de jugar. Tot i algunes ocasions de l’equip local, l’equip visitant s’acostava amb més perill, tal i com va demostrar una falta a la frontal de l’àrea, on el porter local no pot blocar la pilota i provoca un córner. En el mateix córner el porter treu una mà excel·lent per evitar que l’equip visitant s’avancés al marcador amb una rematada de cap proper a l’àrea petita.

La insistència de l’Hostoles va tenir el seu resultat a falta de 25 minuts pel final, on després de una errada defensiva, una vegada més, posava el 1-2 al marcador. L’equip en aquest moments estava matemàticament a 3a. Aquí és on va sortir l’orgull del Joanetes, que mai s’ha rendit, i va començar a disposar d’ocasions per empatar el partit. Així va arribar l’empat de Miki. Encara no era suficient, i tot i algunes ocasions de l’equip visitant sense massa importància, era el Joanetes que no va deixar de insistir fins l’últim minut. Ja era temps de descompte quan després de un seguit de faltes al mig del camp on l’àrbitre no sabia que pitar, Javi es va trobar amb una pilota dividida dins l’àrea, que després de superar el porter va aconseguir la remuntada i deixava la permanència viva.

Tothom ens dona per morts, però arribem a la última setmana amb possibilitats, poques, però altres coses més impossibles s’han vist. Per tant, a guanyar el partit de dissabte i que sigui el que déu vulgui, i esperem que déu sigui del joanetes!!