dijous, 27 d’agost del 2009

Pretemporada: Joanetes CF 1 - Hostoles 2

Primer partit amistos del Joanetes davant l'Hostoles al municipal de Verntallat.
L'equip va plantar cara a un rival que teoricament ha d'aspirar a la lluita pel titol de segona regional.

La primera part va començar sense gaires ocasions de gol i desenvolupant-se molt al mig del camp. Es va poder veure un Joanetes renovat, ambicios i presentant en l'equip titular les 4 incorporacions noves. El Joanetes intentava jugar de tú a tú i aconseguint trenar algunes jugades però que en la primer part no van tenir el premi del gol. Només destacar dues ocasions de l'hosotles que el porter local va solventar amb molt d'encert. Va ser però al minut 44 quan l'equip visitat amb una internada per la banda esquerra i despres d'uns rebots va aconseguir marcar el primer gol del partit. Amb el resultat de 0-1 es va anar al descans.

A la represa, el Joanetes va sortir amb molta força i va ser qui va portar el pes del partit. Fruit d'això, van començar a arribar les ocasions de gol. Primer va ser en Jaume quan va engaltar un fort xut que es va estavallar al pal dret de la porteria. El Joanetes insistia i amb una internada per la banda, l'arbitre no va assenyalar un clar penal sobre Pere Verdaguer. Aquest mateix va ser qui va fer lluir el porter visitant per tal que la pilota no acavés al fons de la xarxa despres d'una magnifica jugada per la banda esquerra minuts després. Va ser però l'hostoles en un ràpid contratac qui va marcal el 0-2. Es comançava a notar que l'equip local fa molts pocs dies que entrena i per tant la lògica diferència fisica.
A les acaballes del partit i gracies a la pressió d'en Quel, va fer que el porter del Sant Feliu no bloques una pilota centrada i ell molt astut ho va aprofirar per fer pujar al marcador el 2-1 definitiu.

Tot i el resultat, bones sensacions va deixar l'equip d'en Pep Barris sobre el terreny de joc. Ara a esperar el proper partit que es disputa a Sant Privat contra el Sant Esteve.